Jazzhands

Alltings mitt

Parken
Från en svettig plats till en annan. Ingen fuktighet här, som i Miami, men väl runt 30C ändå. Märkligt hur hetta kan kännas så annorlunda. Hur 30C kan kännas så annorlunda.
Äter middag med Josie i downtown. Hon är den stora ambassadören för området, tar med mig på guidade turer och visar upp de coolaste nya restaurangerna i DTLA. Hon hade länge en superpopulär matblogg, hon blev till och med erbjuden något slags tv-kontrakt, så hon har koll. Hon är underbar. Pigg som en studsboll, förkärlek för korta kjolar och knasiga frisyrer. Hon hade rosa hår alldeles nyss. Nu var det blont. Vanligtvis är det svart. Hon är stolt över sitt latinska ursprung.
Roni är den som visat mig alla fashionabla platser och restauranger i LA. Det är hon som fått mig förtjust i Brentwood och Beverly Hills. Med henne pratar jag mode, populärkultur och stil. Och ambitioner.
Sheila älskar, precis som jag, hamburgare och gamla diners. Hon föredrar det nedklädda, det avslappnade. Och hon är den som tagit med mig på utflykter till ställen jag annars inte hade kunnat ta mig till. The Getty, Observatoriet, Huntington Library. Alla knyter de ihop LA åt mig och jag är såklart tacksam. Och när jag tänker på dem är mitt beslut rätt. Jag flyttar hit nästa år. Tre till sex månader. Får se hur det går. Men jag gör det.
Sedan sms:ar jag med fotbollskillen jag träffade på reunion och tydligen har jag en dejt att se fram emot också om jag kommer hit snart igen. Ja men då så.

Etiketter None

  • Victoria, 11:22 am September 28, 2015:

    Det gör du banne mig helt rätt i!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen