Jazzhands

Höga berg och djupa dalar

Celeb
Gör absolut ingenting och samtidigt allt möjligt. Träffar Lotta som är här och lever en alternativ dröm, den om att jobba med film. Promenerar i Griffith Park, hittar ett lantligt och lugnt fik som heter The Trails Café. Det är Lottas fynd, jag gillar det. Ser ekorrar och rådjur. Vi delar på en choklad- och lavendelscone.
Vi skiljs åt, jag går tillbaka. Vandrar lite på Hollywood Blvd som är så vansinnigt trashig. Scientologi, sexshops och butiker för olika former av röka. Och så de där stjärnorna i gatan som blir mer och mer okända ju längre bort från själva epicentrum man kommer. En gång när jag gick där mötte jag en enbent man som har som arbete att varje dag putsa varenda stjärna.

Äter pasta på ett nyöppnat ställe som det visar sig att både jag och min vän spanat in. Jon & Vinny’s. Sedan te och kaka på Tavern. Där man kan välja mellan “crisp” och “chewy”. Bless them.

Tar bussen till Farmers’ market. Strosar. Går till Melrose Ave, besöker Marc by Marc Jacobs-butiken och blir glad över att jag inte hittar något jag vill ha och därmed sparar en massa pengar. Går förbi Sweet Lady Jane som säljer obegripligt höga och mäktiga kakor men det känns fel att äta en bit utan Roni så jag går vidare. Skickar ett meddelande till fotbollskillen där jag förklarar att jag älskar när gubben vid tidningsståndet kallar mig “kid”. Han ber mig skicka en massa foton från Stockholm och påminner mig därigenom på att min tid här är temporär, för denna gång.

Etiketter None

  • Ulla-Marie, 9:51 am September 30, 2015:

    Som att bli kallad “Daarling” och/eller “Luv” ungefäröverallt i London. Jag blir nästan generad av att vara så älskad.

  • Jazzhands, 6:56 pm September 30, 2015:

    Ja, precis så. Många expediter har börjat anamma “my love” här vilket generar mig. Men “kid” har något så otroligt ömt över sig…

  • Lotta, 11:34 pm October 2, 2015:

    Min talpedagog här kallade mig Kiddo häromdagen. Blev först typ fnittrig glad, i typ en halv sekund tills jag insåg att jag är en vuxen kvinna. Känner mig nu mycket kluven till mina känslor inför Kiddo.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen