Jazzhands

All hail etc

Grace_Jones_Cover
Igår kväll åkte jag och Roni till Book Soup som är en supercharmig bokhandel på Sunset. Det var länge sedan jag var där. Synd, för den är verkligen härlig. Lite sned och vind, känns som ett piratskepp. böcker och grejer överallt. Jag köpte en kasse som det står Los Angeles på.
Vi åkte dit för att se Ronis mamma intervjua två författarinnor som skrivit om kvinnlig vänskap. Grace Jones var där och signerade böcker. Såg henne bara på avstånd men jävlar vad cool hon såg ut. Jävlar. Hon bara ägde. Allt.
Efteråt gick vi till The Eveleigh som är en mysig liten krog som känns som en lyxig stuga på landet, kanske Hamptons. Jag åt friterad ansjovis och hade det supertrevligt. Jag älskar att vara den svenska kusinen som dyker upp med jämna mellanrum. Ronis familj visste inte att jag var i stan men de reagerade bara med ett “ah, du är här” och Ronis pappa sa “Okej, så vi ses på middag på fredag eller?” och sen gick han, allt precis som vanligt. De äter alltid familjemiddag på fredagar. Och jag blev så lycklig, jag älskar denna känsla av sammanhang. Av att ha skapat en alternativ tillvaro, en alternativ familj. En vald sådan. Och de har valt mig.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen