Jazzhands

På andra sidan

vintage soccer
Det var tydligen många saker i omlopp där på återträffkvällen. Fotbollskillen berättar att han egentligen skulle jobbat den kvällen men i sista stund bytte han bort sitt skift. Så egentligen skulle vi inte setts.
Han säger att han såg min kommentar på reunion-sidan på Facebook, den där jag svarade på frågan om vem som rest längst för att komma. För tio år sedan, på senaste återträffen, så vann jag den utmärkelsen. Jag slog en kille som rest från Skottland. Ha! Killen jag snuvade på priset då visade sig vara en av fotbollskillens bästa vänner. Fotbollskillen säger att han såg min kommentar på FB-sidan och tänkte att om han gick på eventet skulle han prata med mig. Men det såg inte ut som om han skulle kunna gå.
Jag vet inte, kanske är det efterkonstruktioner detta. Men det gör mig ingenting. Vad är relationer och band om inte skapandet av den egna berättelsen?

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen