Jazzhands

Welcome to Snoozeville. Population: You

jvem6evwxxhhwa37n41g
Har varit supertrött de senaste dagarna. Det började nog med att jag sov så där löjligt dåligt i början av veckan, jag körde minimalt med piller och då blir det så. Sedan brassade jag på igår och i förrgår istället vilket resulterar i att jag de senaste dagarna istället varit dåsig mest hela dagen.
Har knappt gjort någonting alls av konstruktivt värde men har istället fikat länge med bra folk, pratat om tv-serier, uttrycket “sjuk humor” och killar som säger att tjejer har “bekräftelsebehov” och allt annat som gör livet värt att leva.
Har jobbat minimalt men har ändå lyckats få iväg en och annan text, obegripligt hur. Och skickat iväg månadens nätta lilla bunt med fakturor. Det kanske skojigaste med att vara egen företagare. Att skicka fakturor. Leka sekreterare åt sig själv. Numrera och specificera. Känna sig upprymd och viktig.
Och sedan har jag tagit en eftermiddagslur på soffan.

Så när fotbollskillen sedan hör av sig när han vaknar och jag ligger och vilar, och frågar “Vad har du gjort idag?” så vet jag att jag inte kan svara helt sanningsenligt, jag skulle låta som världens största excentriker. Jag skriver att jag ätit skorpor och administrerat viktiga saker. Det är inte en lögn men det är en modifierad sanning.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen