Jazzhands

Fas 2

visa
Ansöker om journalistvisum till USA. De har skärpt reglerna sedan sist, tar en absolut evighet att skramla ihop allt som behövs. Är väl halvvägs nära att skicka in ansökan nu. Nej, jag planerar inte att flytta men jag är trött på att bli haffad i säkerhetskontrollen för att jag åker till USA så ofta. Jag har en till bok att skriva också. Ja, jag har en idé och förlaget är intresserade. Ska fila under våren, fixa ett solitt synopsis och sedan skriva järnet i CA och lite artiklar parallellt. Är tanken. Eftersom 2016 är mitt år (har två astrologers intyganden om detta, haha) och då tänker jag ta ut svängarna. Göra precis allt som känns svinbra. Det har redan börjat.

Etiketter None

 • Victoria, 2:07 pm April 1, 2016:

  “Göra precis allt som känns svinbra” ….
  Ja, jävlar. På ena armen står “this too shall pass” och på andra ska jag ha “Göra precis allt som känns svinbra”.

 • Jazzhands, 6:08 pm April 1, 2016:

  Nu är det vårt motto. Ditt och mitt!

 • Lotta Losten, 10:04 pm April 1, 2016:

  HURRA! Komsi komsi! Längtar efter dig redan!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen