Jazzhands

Just one look and I can hear a bell ring…

layall
Min kompis Sheila är i stan, influgen från LA. Vi går på ABBA-museum och VASA. Jag kommer på mig själv med att bli superstolt över Sverige. ABBA-museum är en svinbra museum ju. Tänker att medlemmarna måste ha en härlig självdistans och bra humor. De rycker på axlarna och bah “Äh, det är lugnt”. De vann ju ändå hundra platinaskivor så vad behöver de bevisa?

VASA är plötsligt också superhäftigt genom ögonen på min vän och därmed också mig. Jag pekar på detaljer och säger saker som “Jag är imponerad över hur välbevarad den här är” och “Såg du den avancerade galjonsfiguren här?”.

Vi kör hela varvet – Sjätte tunnan och mjöd, Rosendal och stans dyraste fika. På Sjätte tunnan kommer ett gäng pirater in och en dude spelar dragspel. Känns inte så medeltida men jag tar det jag kan få. En tjock karl har flätat sitt skägg.

Det är roligt, ven om det känns som om jag behöver en dag att ta igen mig på – från releasefest i torsdags och sedan nonstop-guidning sedan dess. Jag ser mycket som att jag rekar inför nästa månad då jag får nytt besök från Kalifornien.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen