Jazzhands

Enhörningen

unicorn
Idag träffade jag förresten en livs levande enhörning. Han provade Tinder för första gången i sitt liv, gick på en första dejt med den första han matchade med. Nu är de ihop sedan flera månader tillbaka.

Jag vet inte vad den historien säger egentligen. Att man aldrig vet vad som väntar? Att ibland tror man att sträckan är lång när det egentligen är kort?

Eller att man måste vara öppen för alla möjligheter. Precis alla. För bara då kan underbara saker hända.

Etiketter None

 • Lisa, 4:22 pm April 21, 2016:

  Hehe! Jag har också en sån enhörning i bekantskapkretsen. Tänker att som tjej är det typ jackpott att träffa en kille som är “oskuld” i dejtingsammanhang, pga dessa har inte funnit tjusningen i att välja och vraka (vilket säkerligen gäller lika mkt för båda könen men hey jag har ju liksom dejtat män så därav generaliserande slutsats).

  Himla bra att Ã…sneprinsen snart dyker upp som inläst på Storytel imorn också! Har lagt som favorit så jag kan ladda ner inför tågresa. Och ber om ursäkt på förhand om det är mkt sämre för dig att man laddar via tjänster snarare än köper fysisk bok, får hänvisa till att jag inte kan läsa böcker på tåg pga åksjuk och att jag liksom vill läsa/höra den nu:)

 • Jazzhands, 7:59 pm April 21, 2016:

  Kära Lisa! Inget att be om ursäkt för, det gör mig superglad att du vill läsa om åsnan. Hoppas verkligen att du gillar den. Det låter så fint att du kommer att höra den på ett tåg medan landskap susar förbi utanför fönstret.

 • Victoria, 9:19 am April 25, 2016:

  Jag är en enhörning….

 • Jazzhands, 9:38 am April 26, 2016:

  Wow! Det är bara att gratulera, Victoria! Alltid fantastiskt glädjande, tycker jag, att höra om saker som stämmer. Bara händer och stämmer.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen