Jazzhands

En tanke om drömmar

hagsatra
Det här var ju förresten väldigt, väldigt fint. Och ett annat sätt att läsa boken. Jag gillar rubriken mycket: Åsneprinsen som vågade drömma.

Etiketter None

 • Maria, 7:15 pm April 25, 2016:

  Underbar recension! Denna bok ska inhandlas omedelbart. Måste säga att jag direkt känner igen mig i beskrivningarna av Jim. Fint på något vis.
  Kram.

 • Jazzhands, 9:37 am April 26, 2016:

  Ã…h, hoppas du gillar honom. Kram!

 • Fredrik Kullberg, 7:27 am April 27, 2016:

  Hej! Läste din bok efter att ha sett den uppskattande recensionen i SvD, och jag måste säga att jag tyckte väldigt mycket om den. Din roman väcker motstridiga känslor och en massa frågor: å ena sidan sympatiserar man med Jim, å den andra blir man frustrerad över att han är så passiv, å den tredje (hemska tanke) kanske man är lika livsfeg och oemottaglig för kärlek själv. Men skulle han ha gängat sig för livet med Vera, hängt med henne till Frankrike osv, eller hade det bara blivit värre då? Romanen hänger kvar i tankarna efteråt (jag sträckläste den) vilket väl är det bästa betyg man kan ge? Hälsningar Fredrik K

 • Jazzhands, 8:40 am April 27, 2016:

  Hej Fredrik!

  Ja, verkligen bästa, tänkbara betyg. “Oemottaglig för kärlek” är ett väldigt bra uttryck, lika sorgligt som träffande. Vissa är ju faktiskt det. Oemottagliga för kärlek.
  Tack för att du tog dig tid, jag blir hemskt glad att du tyckte om den!

  Caroline

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen