Jazzhands

Torsdag som är som en fredag

BurtWonderstone_Jim_Carrey
Sista dagen på det ytterst tillfälliga vikariatet jag hoppat på. Jag tog det dels för att jag gillar kollegorna. Vi pratar fejk-göteborgska och är befriande raka med varandra beträffande texters kvalitet. Sen tog jag det eftersom jag kände mig lite rastlös där ett tag kring boksläppet. Inte alls håglös eller med någon form av post-project-anxiety. Mer rastlös och aningen förvirrad. Tänkte att några stärkande dagar med 9-18 skulle kunna räta upp mina dagar lite. Office boot camp! Och det har det väl kanske gjort.
Förutom att jag blir mer och mer påmind om att jag inte är skapt för tidiga morgnar. Eller, vem är det?
Jag får visserligen en hel del gjort när jag är instängd på ett vindskontor mitt i city en hel dag men när jag kommer hem sedan orkar jag inte ens öppna dagens post. Pensionsbeskedet jag fick igår åkte tyvärr rakt ned i pappersåtervinningen.
Sista dagen på office boot camp idag, dock. Vilket gör att fredagen i morgon bara känns som en bonus, en långhelg. Yay!

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen