Jazzhands

Yay, fredag…

doing_taxes_ce_03
Upptäcker hur mycket jag saknat Billy Idol medan jag skapar en spellista som jag döper till Is this New Wave? Jag behöver något att lyssna på medan jag tar hand om deklarationen som legat och stirrat på mig från köksbordet i vad som känns som veckor. Det står DEKLARATIONEN på ToDo-lappar på både kylen och i ett anteckningsblock.

Som om jag skulle glömma.

Jag lyssnar på spellistan och knappar in jobbiga siffror på pappas gamla “miniräknare” som är stor som ett A5. En latent förkylning har brutit ut, jag snorar och hostar. Känns passande i och för sig, när man har deklarationstvång. Lovar mig själv att jag ska få lägga mig på soffan och se senaste The Path och Veep så fort jag är klar.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen