Jazzhands

När man blir äldre

yoda-1024x681
Det finns många fördelar med att bli äldre. En av anledningarna till att två av mina närmsta vänner är kvinnor på 60+. En av dem, min mentor, äter jag lunch med. Jag berättar att jag kommit fram till att ett långdistansförhållande är helt idealiskt för mig. Man ger känslorna en paus, inte tvärtom. Friheten, som jag inte helt fattat hur mycket jag värdesätter, är intakt.
Sedan skulle inte långdistansupplägget funka lika bra om jag inte hade A och andra närheter här förstås, som bibehåller balansen. Men det är en annan sak.

Vi pratar om att fotbollskillen sagt att han jobbar tillsammans med en före detta flickvän, de är kollegor.
Detta stör mig såklart initialt. Inte svartsjuka, det tror jag inte, utan en slags oro. En “jaha, jag visste att det var något fel”.
Men sedan tänker jag “okej, men vad är hotet här? Vad är störningsmomentet? De har antagligen jobbat ihop under hela ÅRET som jag och fotbollskillen haft daglig kontakt. Detta är bara ny info men det är ingenting nytt i situationen”.

Och min mentor säger “Är det inte fantastiskt att man kan utvecklas och förändras så?”
Och jag håller med.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen