Jazzhands

När den stora väskan kommer fram

vintage_train_travel
Optimistiskt tar jag ned den mellanstora resväskan från vinden. Jag har såklart idiotiskt många resväskor. Gav precis bort en weekendväska på hjul till mamma eftersom jag sällan gör weekendresor. Som kräver en liten, vacker kabinväska. Trots det har jag fyra resväskor på vinden. Olika storlekar, olika behov.

Tar ned den näst största, inte den vanliga “Amerikakofferten”. Tänker att med en mindre väska är jag mer flexibel och jag kommer ju kuska runt en del. Tänker att jag får ta med två väskor på planet pga uppgradering och jag kan ju i så fall bara komplettera med en större vanlig nylonväska på plats. Jag vet var de säljer sådana, på Farmer’s market. Alla storlekar, största ligger på under tre hundra kronor.

Sedan minns jag förstås att det inte funnits en enda gång i min USA-resehistoria som jag inte behövt en stor väska. “Fynd” som görs längs vägen (som sist när jag var tvungen att handla en stor snäcka i Key Largo av endast den anledningen att den var så vacker), behov som upptäcks och måste tillgodoses (ett par skor som plötsligt ger blåsor och måste kompletteras med ett annat par).

Att överge den mellanstora och istället gå upp och hämta ned den vanliga, gigantiska, känns lite som ett misslyckande. Varför?

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen