Jazzhands

Utflykter

snake
Vi åker till kusten, tar optimistiskt med oss både badkläder och solskydd. Men det blåser iskalla vindar och när vi gått halvvägs ut på piren vänder vi och går tillbaka.
Det är en så fin dag, vi utforskar de enorma antikaffärerna på huvudgatan. Tre våningar fulla av saker som buktalardockor (sant!), träfigurer och fula porslinsvaser med landskapsmotiv. Jag hittar en plastdocka som ser ut som min bror. Ångrar grovt att jag inte köpte den, måste tillbaka.
Vi leker turister och beställer fish & chips och clam chowder från kiosken vid havet. Den kanske mest typiska turistbeställningen. Vi delar på rätterna. Går in på en bar som är en gammal saloon, allt i trä. Vi ser en fotbollsmatch, han lägger armen om mig. Vi är nästan de enda där.
En sån där dag som i Lou Reed-sången. Jag klappar hundar och dricker matcha-latte. Och han är nog den enda kille jag velat sova väldigt, väldigt nära.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen