Jazzhands

Vänner, bekanta och annat löst folk

penguin friend
Oväntat nog får jag en förklaring till den spruckna vänskapen. Men eftersom jag inte tycker att den stämmer blir jag ställd. Jag kan ju inte be om ursäkt för någonting jag inte upplever att jag gjort? Eller?
Men folk kommer och går i ens liv, så är det. Och i backspegeln är det väl så att de flesta som försvinner borde gjort det. Även om alla former av avslut är jobbiga på ett eller annat sätt.

Men det fina är ju att nya bekantskaper också dyker upp. Nej, jag och fotbollskillen har inte pratat om någon konkret framtid ännu men det är lugnt för mig, jag har ju några månader kvar i landet. Så vi får väl ta utvärderingen längre fram?

Tänkte åka till LA och jobba nästa vecka, göra intervjuer och research som jag sedan skriver och pytsar ut. Känner mig faktiskt lite nervös, är det gamla reseoron som dyker upp helt plötsligt? Verkar inte bättre.

Vi går ned på stan för att äta billiga tacos. Happy Hour tacos. Vi kollar runt på Barnes & Noble och spontanköper en ask lego som ska byggas i form av Fontana di Trevi. Det är ett roligt projekt, vi är noga med att vi får bygga lika mycket var. Vi bestämmer att bygga några omgångar men sedan spara, inte bygga allt på en gång. Där är vi helt överens.

På kvällen innan vi somnar säger han, helt oväntat, att han tycker om att komma hem från jobbet till mig. Att det är något han ser fram emot, att han gillar den känslan.

Det gör faktiskt jag med. Och jag säger att det här må låta märkligt men jag känner faktiskt tacksamhet, över att vi träffats, över att jag kan vara här, över att vi kan ha kul ihop, bygga lego ihop och ta det lugnt ihop.
Han säger att han känner samma sak.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen