Jazzhands

Mission

De här snubbarna på gymmet som stönar när de tränar. Vilka är de? Och var finns de stönande kvinnorna? Jag ska bli en av dem. För jämlikhetens skull.

  • Postad 2010-05-05
  • av
  • Kategori Uncategorized
  • Kommentarer: None

Etiketter None

  • Axel, 8:24 am May 6, 2010:

    Jag började precis, fått tillgång till ett litet gym – med lite enklare maskiner, mycket vikter och skivstångar, en stor pilatesboll som jag aldrig sett någon använda. Det har lite källarkänsla. I samband med det kom stönandet också – jag tyckte det var fånigt när folk brukade göra det, men det kändes faktiskt som att man orkade mer.

  • Axel, 8:24 am May 6, 2010:

    Jag började precis, fått tillgång till ett litet gym – med lite enklare maskiner, mycket vikter och skivstångar, en stor pilatesboll som jag aldrig sett någon använda. Det har lite källarkänsla. I samband med det kom stönandet också – jag tyckte det var fånigt när folk brukade göra det, men det kändes faktiskt som att man orkade mer.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen