Jazzhands

Mission

De här snubbarna på gymmet som stönar när de tränar. Vilka är de? Och var finns de stönande kvinnorna? Jag ska bli en av dem. För jämlikhetens skull.

Etiketter None

  • Axel, 8:24 am May 6, 2010:

    Jag började precis, fått tillgång till ett litet gym – med lite enklare maskiner, mycket vikter och skivstångar, en stor pilatesboll som jag aldrig sett någon använda. Det har lite källarkänsla. I samband med det kom stönandet också – jag tyckte det var fånigt när folk brukade göra det, men det kändes faktiskt som att man orkade mer.

  • Axel, 8:24 am May 6, 2010:

    Jag började precis, fått tillgång till ett litet gym – med lite enklare maskiner, mycket vikter och skivstångar, en stor pilatesboll som jag aldrig sett någon använda. Det har lite källarkänsla. I samband med det kom stönandet också – jag tyckte det var fånigt när folk brukade göra det, men det kändes faktiskt som att man orkade mer.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen