Jazzhands

Giganternas möte


Ännu ett odödligt och allt igenom guldkantat klipp från Kennet. Det är upplagt för billiga skämt, typ “Jag vill minnas att Jason Donovan såg lite annorlunda ut på 80-talet?” eller rätt och slätt “Jason har inte åldrats lika väl som Kylie”.
Men det är inte det viktiga. Det viktiga är att två giganter träffas på en scen och sjunger duett. Sånt är bra och mycket jazzhands. Kylie kan vara sexig och shake her booty, men hon kan också sjunga tillsammans med en groda och ser inget förnedrande i det alls. Och det är det ju inte, tvärtom. Kylie har fattat grejen med sexy girl next door. Ge killarna lite ass, tjejerna en look och kidsen, tja, en show? Därtill kommer föräldrarna som i en liten tjej i samsång med en groda ser något harmlöst och årets julklapp till sina barn. Fatta målgruppen! Fatta miljonerna! Fatta säljsiffrorna och Kylies popularitet!
Det är inte för inte som man kommer att tänka på Skurt. Våran mesta världskändis (appropå Kylie) kronprinsessan Victoria nekade honom den årliga tv3-träffen för att hon hade för mycket att göra. Hon har inte fattat det där med sexy next queen.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen