Jazzhands

SL is for SLeaze


I vissa kretsar är jag den sista på jorden som upptäckt Second Life. I andra är det jag som breakar nyheten om att SL finns, och att du, ja även du, kan besöka denna parallella 3D-värld på nätet. Allt du behöver är dator, bredband och en viss fäbless för dvärgar.

Visst kan man, som jag, roa sig med att undersöka hemliga slott, gå på piren i Clown Town eller skaka loss på någon vänlig pub. Men på just den typen av ställen är det alltid tomt med folk. De allra flesta går på sexställen, lättklädda beach partyn och olika klubbar med adult-teman.

Det handlar om virtuell sex. Avatarer som klär av sig nakna och get down to the nitty gritty. Gick jag C-kursen i socialantropologi idag istället för 2002 skulle jag skriva en uppsats om det här. Fenomenet är intressant men det roligaste är att läsa de nöjda kundernas kommentarer. En kund är i och för sig lite missnöjd med det hela och föredrar “real virtual sex”. Tänk efter en extra gång på det uttrycket.

…Och så ett ord från sponsorerna: “The Taunt Hair Shack is now open on tropical Taunt Island! New hairdos for Hot Hookers, Sexy Slaves, and Frisky Females!”

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen