Jazzhands

"Höjdpunkten!"

Etiketter None

 • Kristoffer Viita, 3:31 pm September 10, 2007:

  Vad sa ungen?

 • Kristoffer Viita, 3:31 pm September 10, 2007:

  Vad sa ungen?

 • Caroline Hainer, 5:07 pm September 10, 2007:

  Förlåt?

 • Caroline Hainer, 5:07 pm September 10, 2007:

  Förlåt?

 • Kristoffer Viita, 1:20 am September 11, 2007:

  Var det inte nån liten parvel i bakrunden sm sa nåt kul, eller haaah …Jag fattade kanske inte klippet?

 • Kristoffer Viita, 1:20 am September 11, 2007:

  Var det inte nån liten parvel i bakrunden sm sa nåt kul, eller haaah …Jag fattade kanske inte klippet?

 • Caroline Hainer, 9:06 am September 11, 2007:

  Haha! Han skulle älska att bli kallad “parvel”. Det är min bästis som säger, på sitt mest stockholmsdryga sätt “Mmm…vad tycker du om höjdpunkten koalorna då?” och sedan börjar vi garva och sedan “kul…”. Det sista han säger är typ “Här ser jag nån som är ute efter dig” och zoomar in på två svennar. Jag vet inte, jag tycker det är en underbar liten film. Funderar på att skicka in den till Sundance.

 • Caroline Hainer, 9:06 am September 11, 2007:

  Haha! Han skulle älska att bli kallad “parvel”. Det är min bästis som säger, på sitt mest stockholmsdryga sätt “Mmm…vad tycker du om höjdpunkten koalorna då?” och sedan börjar vi garva och sedan “kul…”. Det sista han säger är typ “Här ser jag nån som är ute efter dig” och zoomar in på två svennar. Jag vet inte, jag tycker det är en underbar liten film. Funderar på att skicka in den till Sundance.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen