Jazzhands

Vinnaren!


Här är vinnaren i “Nice Ass”-tävlingen i Farsta Centrum! Enhäldig jury var Kennet och Caroline. Grattis säger vi till okänd man i puffiga jeans. Hoppas du hittar drömresan där på Ticket!

Etiketter None

 • Joel Josefsson, 11:08 am September 25, 2007:

  Haha! Samtidigt som jag kollade på den här bilden lyssnade jag på en Rodney Dangerfield-skiva där han säger “What are you? Are you a breast-man, a leg-man or an ass-man? And i guess i’m an ass-man, ’cause that’s what everyone’s yelling at me; you’re an ass, man!!”

 • Joel Josefsson, 11:08 am September 25, 2007:

  Haha! Samtidigt som jag kollade på den här bilden lyssnade jag på en Rodney Dangerfield-skiva där han säger “What are you? Are you a breast-man, a leg-man or an ass-man? And i guess i’m an ass-man, ’cause that’s what everyone’s yelling at me; you’re an ass, man!!”

 • Caroline Hainer, 4:19 pm September 25, 2007:

  Otroligt. Jag säger bara; otroligt!

 • Caroline Hainer, 4:19 pm September 25, 2007:

  Otroligt. Jag säger bara; otroligt!

 • Jenny Andersson, 11:55 am September 26, 2007:

  My god! Det är min pappas röv på bilden.

 • Jenny Andersson, 11:55 am September 26, 2007:

  My god! Det är min pappas röv på bilden.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen