Jazzhands

Jämförelsevis är jag rolig

Jag har utvecklat en slags stasi-strategi där jag försöker ta reda på vilka som absolut inte tycker att jag är generös, söt eller har snygg kropp. Noll av sex personer anser det. Vilka är ni, era jävlar? Jag är visst generös! Tänker ni efter riktigt ordentligt så ska ni se att jag graciöst, utan att ens blinka, bjudit er på både en eller två koppar finkaffe ute nån gång. Parasiter är vad ni är.

Men jag är “mer berömd” och “dansar bra” enligt två personer på Facebook. Creds till er. Och vissa skulle hellre äta middag tillsammans med mig än någon annan som jag jämförts med. För att jag bjuder, no doubt!

Jag är skitsur över Facebook nu. Jävla Facebook. Snyltarvänner.

Och ni två personer som anser jag att är mer benägen att skolka kan jag ju bara säga att ni är totalt ute och cyklar. Jag har skolkat typ två gånger i mitt liv och det borde inte vara en överaskning för nån som känner mig på riktigt.
Så där har ni. Ni vet inte vad ni snackar om. Jag är skitrolig och har jättefint hår. Så det så.

Etiketter None

 • switchbitch, 5:39 pm October 5, 2007:

  Skönt att du redan från början lackar ur på Facebook och snöar inne på saker som går dig emot än allt det fantastiska som erbjuds 🙂

 • switchbitch, 5:39 pm October 5, 2007:

  Skönt att du redan från början lackar ur på Facebook och snöar inne på saker som går dig emot än allt det fantastiska som erbjuds 🙂

 • Caroline Hainer, 5:55 pm October 5, 2007:

  Säg något om det fantastiska som erbjuds. Jag gillar att man kan dedikera sånger. Sedan gillar jag inte att folk man sagt upp bekantskapen med för länge sedan försöker “adda” en.

 • Caroline Hainer, 5:55 pm October 5, 2007:

  Säg något om det fantastiska som erbjuds. Jag gillar att man kan dedikera sånger. Sedan gillar jag inte att folk man sagt upp bekantskapen med för länge sedan försöker “adda” en.

 • switchbitch, 12:12 am October 6, 2007:

  Jag är lite lätt ironisk när jag använder ordet “fantastiskt”, men likväl är det ganska beroendeframkallande… och så är det ju alltid roligt att få nya vänskapsförfrågningar, såsom någon har fått precis just nu *fniss, fniss* 🙂

 • switchbitch, 12:12 am October 6, 2007:

  Jag är lite lätt ironisk när jag använder ordet “fantastiskt”, men likväl är det ganska beroendeframkallande… och så är det ju alltid roligt att få nya vänskapsförfrågningar, såsom någon har fått precis just nu *fniss, fniss* 🙂

 • Joel Josefsson, 12:57 am October 6, 2007:

  Den där comparegrejen är så kass egentligen. Jämt när det dyker upp nån kärleks- eller snuskfråga så blir jag antingen tvungen att välja mellan den fulaste tjejen på min kompislista eller min lillasyster. Och när det handlar om vem som är mest “outgoing” dyker dom två blygaste nyllena upp. Men på “Who studies harder?” brukar det konstigt nog alltid vara en från KTH och en arbetslös haschare. Typiskt bara att det är den tråkigaste frågan.

 • Joel Josefsson, 12:57 am October 6, 2007:

  Den där comparegrejen är så kass egentligen. Jämt när det dyker upp nån kärleks- eller snuskfråga så blir jag antingen tvungen att välja mellan den fulaste tjejen på min kompislista eller min lillasyster. Och när det handlar om vem som är mest “outgoing” dyker dom två blygaste nyllena upp. Men på “Who studies harder?” brukar det konstigt nog alltid vara en från KTH och en arbetslös haschare. Typiskt bara att det är den tråkigaste frågan.

 • Caroline Hainer, 8:51 am October 6, 2007:

  Tack för de värmande orden, Joel. Och Switchbitch ska veta att jag nu har en ny vän på min vänlista.
  Och jag har nekat två pers min vänskap. MAHAHAHAHAH! Hårt mot hårt tycker jag. Facebook är hårt mot mig. Jag är hård mot Facebook.

  Jag tycker f ö “Most tech savvy” är en trist fråga. What the…?

 • Caroline Hainer, 8:51 am October 6, 2007:

  Tack för de värmande orden, Joel. Och Switchbitch ska veta att jag nu har en ny vän på min vänlista.
  Och jag har nekat två pers min vänskap. MAHAHAHAHAH! Hårt mot hårt tycker jag. Facebook är hårt mot mig. Jag är hård mot Facebook.

  Jag tycker f ö “Most tech savvy” är en trist fråga. What the…?

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen