Jazzhands

Fast, ja. Men varför?

Min fascination för family.se håller i sig. Jag kan fortfarande inte sätta fingret på vad det är. Det är ju inte svennigt på det där tribaltatuering/räkcocktail-viset.
Samtidigt som det inte, mig veterligen, finns en websida med större svennekoncentration.

Det hela har också något mycket tragiskt över sig. Alla dessa “Var är du nu?” som hittas under mitt favoritkategori “Efterlysningar” är faktiskt rent obehagliga. De går visserligen från “Vore kul att veta vad du sysslar med nu!” till “Pappa, var är du?”, men en genomsnittlig efterlysning handlar om någon som åkt Birka Cruise och träffat någon de inte helt minns namnet på, endast att han hade rött linne och bodde i hytt 7005, och nu vill de ses igen.

Så tragiskt.

Och ändå sitter jag som klistrad. Det är som att följa en såpa, på nätet. Det är ju det. Man vill veta vad som händer sedan. Man ser alla dessa människor framför sig; stuffandes på dansgolvet, som två grisar inne i hytten, och ett “men hej dåra” när båten lägger till.

Man vill veta mer. Eller vill man? Family. se är helt enkelt Sveriges största och mesta såpa på nätet. Och sådana är det fett svårt att värja sig emot.

Etiketter None

 • Stina, 10:33 pm October 16, 2007:

  Familjeliv.se har sin poäng också (ur underhållningsperspektiv och förfasa sig-perspektiv). Jag lovar.

 • Stina, 10:33 pm October 16, 2007:

  Familjeliv.se har sin poäng också (ur underhållningsperspektiv och förfasa sig-perspektiv). Jag lovar.

 • switchbitch, 8:17 am October 17, 2007:

  Family.se är kanske Sveriges motsvarighet till Facebook?

 • switchbitch, 8:17 am October 17, 2007:

  Family.se är kanske Sveriges motsvarighet till Facebook?

 • Caroline Hainer, 8:55 am October 17, 2007:

  Don’t get me wrong! Jag älskar Family, jag spenderar timmar där. Jag fattar bara inte varför…

 • Caroline Hainer, 8:55 am October 17, 2007:

  Don’t get me wrong! Jag älskar Family, jag spenderar timmar där. Jag fattar bara inte varför…

 • Peter Hainer, 5:53 am October 18, 2007:

  Family.se ar kanske som en tv-sapa, men alltid bara 1 minuts snuttar av folk vars hela personligheter man maste sketcha upp fran 0.

  Men vad sags om alla de har latenta kompisarna pa Facebook da? Nagon Klas D som gick klasserna 1-3 pa lagstadiet hittade mig pa Facebook. Addad. Har inte sagt ett enda ord, an, pa vad…nastan 20 ar. …men man kan snoope’a hans sida – vad gor han nu, hur blev det sa, for han var ju alltid si.

  Om man vill se en san sapa.

  Vilket ar tidsodslande.

  Vad jag forsoker saga ar att du borde se pa den riktiga tv-serien “Flights of the Conchordes”. Den ar skon. are.

 • Peter Hainer, 5:53 am October 18, 2007:

  Family.se ar kanske som en tv-sapa, men alltid bara 1 minuts snuttar av folk vars hela personligheter man maste sketcha upp fran 0.

  Men vad sags om alla de har latenta kompisarna pa Facebook da? Nagon Klas D som gick klasserna 1-3 pa lagstadiet hittade mig pa Facebook. Addad. Har inte sagt ett enda ord, an, pa vad…nastan 20 ar. …men man kan snoope’a hans sida – vad gor han nu, hur blev det sa, for han var ju alltid si.

  Om man vill se en san sapa.

  Vilket ar tidsodslande.

  Vad jag forsoker saga ar att du borde se pa den riktiga tv-serien “Flights of the Conchordes”. Den ar skon. are.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen