Jazzhands

Min vän bär sarong


Var är han? Jag efterlyser min vän Kennet, trubaduren, som gav sig av till Thailand för en månad sedan för att lära infödingarna göra plankstek. Han tog med sig en billig vattenkokare och en DVD-spelare för att fylla de eventuella luckorna i tillvaron. Det var det sista vi såg av honom.
Nu har han varit i svennekolonin i en månad, som sagt. Allt vi fått är ett sms där det framgår att han “har det fantastiskt”, har “lärt lokalbefolkningen servera” och “öst upp ris till munkar”.
Sedan ingenting.
Jag befarar ju det värsta – att han skaffat sarong, flätor i håret och andliga insikter. Att när han kommer hem om en månad är den trubadur vi alla känner och älskar borta och ersatt av en man som levererar floskler.
Kennet, var är du!?

Etiketter None

 • Din vän, 7:47 am October 29, 2007:

  Sawdii kap.
  Nu har jag fått tag på mail. Har skrivit brev till dig baby, men glömde säga i det att jag faktist har köpt sarong:)
  Puss

 • Din vän, 7:47 am October 29, 2007:

  Sawdii kap.
  Nu har jag fått tag på mail. Har skrivit brev till dig baby, men glömde säga i det att jag faktist har köpt sarong:)
  Puss

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen