Jazzhands

Intryck

En vaska. Med tryck av forntidens SL-kuponger och lite danska. Hittade den pa ett varuhus i Tokyo.
Ytterligare ett fantastiskt fynd. Bade jag och brorsan vill ha en. Idag sag vi dessutom samma tryck pa ryggen av en fet collegejacka. Det som vi i hogstadiet kallade en Y-jacka. Jag vet inte vad de heter egentligen. Men de ar feta och vadderade och har tjocka armar, oftast vita.
Fler pandastrumpor an man kan rakna. Och alla sager roliga saker. Som en med en panda och en groda. Pa den star det Nu blev vi vanner.
Mystiska vantar. Varmer hela armen. Tjugo spann.
En inte helt skrammande polis och dennes fordon som skapar ordning i leden till templet.
Den basta uppfinningen sedan skivat brod – skivad cheesecake som man koper i bitesize. Perfekt storlek till kaffet. Ett par tuggor. Som en snack. Det ar helt och hallet genialiskt. Kostar typ tolv kronor.
Att japanerna inte styr hela varlden ar for mig ett mysterium.

Etiketter None

 • switchbitch, 1:06 am January 4, 2008:

  Vad är det med japaner och deras fascination för Sverige? o_O

 • switchbitch, 1:06 am January 4, 2008:

  Vad är det med japaner och deras fascination för Sverige? o_O

 • Caroline Hainer, 3:52 am January 4, 2008:

  Vet inte. Ska fraga brorsan. Men jag ser ocksa ganska mycket med tysk skrift. Sarskilt en affar – Graniph – har jattefina tshirts (det var dar vi hittade KONUNGARIKET-trojan) men de flesta har nat nonsens skrivet pa tyska pa dem. Weird.

 • Caroline Hainer, 3:52 am January 4, 2008:

  Vet inte. Ska fraga brorsan. Men jag ser ocksa ganska mycket med tysk skrift. Sarskilt en affar – Graniph – har jattefina tshirts (det var dar vi hittade KONUNGARIKET-trojan) men de flesta har nat nonsens skrivet pa tyska pa dem. Weird.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen