Jazzhands

Äntligen lite magi och hypnos

Inte en dag för sent. Mandrake – the movie – ligger i pipelinen, får jag höra av Steelwheels som verkar läsa nyheterna på imdb som en annan läser dagstidningen.
Men det blir varken Billy Zane eller George Clooney som “axlar manteln” (vilka varit mina förstahandsval länge nu) utan Jonathan Rhys-Myers. Det får mig givetvis att tänka.
För det första, varför går hans karriär så knackigt? Han porträtterar Elvis, gör MI:3 och knasar sig i indierullar ingen ser tills Woody Allen dyker upp. Och efter det tackar han ja till att spela hypnotisör i mantel. Ja, givetvis är pengar inblandade i hans val, men ändå. Han är snygg nog att kunna få större Hollywoodroller än så. Men han måste väl, liksom jag, tro på magikernas återkomst. Att de kommer få sin upprättelse snart. Kanske redan i år.
Och for the record tycker jag att det är ett värdligt val av skådespelare. Mandrake är rätt så fåfäng, och det är Rhys-Myers också (när han var i Stockholm inför MI:3 spände han sig och öppnade skjortan så djupt att det var genant). Han har en ihopbiten mun, vilket är bra, och han är slank om än kort. Han kan säkert få till ögonen också så att de blir “hypnotiserande”.
Jag är nöjd.

Etiketter None

 • Steelwheels, 3:56 pm January 9, 2008:

  Jag tror att Rhys-Myers hoppas på att bygga upp ett Christian Bale-rykte. Hans tankegångar kanske gick såhär: “Okej, Bale är sjukt mycket mer populär än jag. Kanske är det för att han spelar seriehjälte. Kanske är det för att han spelar magiker. För i helsicke, jag ska göra båda två – samtidigt. Så kan han sitta där med sina insugna kinder. Den jäveln”.

 • Steelwheels, 3:56 pm January 9, 2008:

  Jag tror att Rhys-Myers hoppas på att bygga upp ett Christian Bale-rykte. Hans tankegångar kanske gick såhär: “Okej, Bale är sjukt mycket mer populär än jag. Kanske är det för att han spelar seriehjälte. Kanske är det för att han spelar magiker. För i helsicke, jag ska göra båda två – samtidigt. Så kan han sitta där med sina insugna kinder. Den jäveln”.

 • Caroline Hainer, 5:18 pm January 9, 2008:

  Ja. Så måste det vara.

 • Caroline Hainer, 5:18 pm January 9, 2008:

  Ja. Så måste det vara.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen