Jazzhands

Pajigt blogginlägg

Idag blir det paj. Det är ett roligt ord – paj. Jag ska baka massor av pajer idag, minst fyra. Det blir feta, amerikanska sommarpajer som kommer se ut som de där superpajerna i Richard Scarrys barnboksvärld. De som man drömt om att få sätta tänderna i sedan man var fem. Så kommer de se ut. Och varför? Jo, för att nu är det dags för inflyttningsfest, och har man fest gör man ingenting halvdant. I alla fall inte jag. Det blir 50’s housewife-tema all over, med dresscode och allt. Jag ska ha blommig klänning och förkläde, tänker jag mig. Och servera paj.
Paj!
Halvdana fester är för whimps. Riktiga katter kör all the way. Minst fyra sorters paj, som sagt. Minst.

Etiketter None

 • suziluz, 8:57 am August 3, 2008:

  Jag hoppas du fotade pajerna.

  Man vill ju se, va.

 • suziluz, 8:57 am August 3, 2008:

  Jag hoppas du fotade pajerna.

  Man vill ju se, va.

 • Lottalove, 12:38 pm August 4, 2008:

  Nej nu gråter jag för att jag missade festen, kan vi vrida tillbaka tiden?

 • Lottalove, 12:38 pm August 4, 2008:

  Nej nu gråter jag för att jag missade festen, kan vi vrida tillbaka tiden?

 • Caroline Hainer, 12:44 pm August 4, 2008:

  Asså vi kan väl se det som en uppvärmning inför nästa fest…typ min födelsedag. I december. Yay!

 • Caroline Hainer, 12:44 pm August 4, 2008:

  Asså vi kan väl se det som en uppvärmning inför nästa fest…typ min födelsedag. I december. Yay!

 • Peter Hainer, 5:55 am August 5, 2008:

  paj?

 • Peter Hainer, 5:55 am August 5, 2008:

  paj?

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen