Jazzhands

Poltergeist's got nuthin' on me!

Idag ska jag på seans. Seans! Jag vill gå för att se alla som går dit. Jag vill se hur ett medium ser ut (säkert som en helt vanlig farbror i grå kofta men ändå…). Jag vill höra honom förmedla budskap från andarna.
Jag har fått instruktioner. Jag ska bland annat inte bli besviken om ingen ande vill kontakta just mig. Andarna har mycket att göra (?) och ibland kan de helt enkelt inte. MEN det kan vara så att den ande som kontaktar någon runt bordet också har några väl valda ord att säga som kanske kan ge just mig någonting också. Visdomsord.
Ska ladda nu och äta en stor andefrukost (Cheerios med mjölk). Sedan ska jag ta på mig andevänliga kläder, kanske second hand. Det borde de gilla. Kläder med “historia”. Jag har kanske en gammal brosch någonstans (tveksamt) och borde man inte bära hatt?
Återkommer med rapport från andra sidan. Stay tuned.

Etiketter None

 • Kristoffer Viita, 2:01 pm August 17, 2008:

  Jag kan informera att Cheerios är den godaste bakisfrukosten jag ätit i hela mitt liv. Så var det sagt.

 • Kristoffer Viita, 2:01 pm August 17, 2008:

  Jag kan informera att Cheerios är den godaste bakisfrukosten jag ätit i hela mitt liv. Så var det sagt.

 • manny-ken, 6:26 pm August 17, 2008:

  Äh! Lägg av. Du vill snacka med andar. Säg som det är.

 • manny-ken, 6:26 pm August 17, 2008:

  Äh! Lägg av. Du vill snacka med andar. Säg som det är.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen