Jazzhands

Rösten från andra sidan

Senaste nytt från andevärlden: de gillar att fika och saknar kaffestunden på jorden. Förvånandsvärt många andar framförde det under seansen. En ande visade “en bild” på en tårtspade för mediumet. En annan sa “Ta en kopp kaffe!” till sin jordliga vän.
Mediumet var en rödhårig, ganska söt tjej i ung ålder. Hon var skön. Pekade på nån random person och sa “jag har ett meddelande till dig”. I stort sett alla gick ut på att personen “på andra sidan” hade det bra och att personen i “jordelivet” skulle veta att hon var en fin och underbar människa.
Jag satt med armarna i kors och försökte att inte möta mediumets blick när hon kollade runt i rummet efter folk som andarna ville kontakta. Jag tänkte “inte jag, inte jag, inte jag” och fick därför (?) heller inte något utomjordeligt budskap.
Det gjorde däremot min mamma även om jag (och hon) ställer mig lite skeptisk till beskrivningen av hennes, förmodade, far som “humoristisk” som han beskrevs som av mediumet. Morfar var många saker men banne mig inte humoristisk. Han skulle inte känt igen humor om det så bet honom i den Wolseley-beklädda tån.
Min medföljande vän M, som kanske vill vara anonym i sammanhanget, fick budskap från sin farmor och tydligen stämde allt mediumet (och farmorn) sa in på Ms livssituation och M blev både glad och aningen chockad. Hon och farmorn var inte tajta i jordelivet även om de tyckte om varandra.
Där ser man.
Jag vet inte riktigt vad jag hade väntat mig. Ingenting antagligen. Och jag vet inte om jag saknade det där riktiga flummet som uteblev eller om jag är glad över att det hela var ganska nyktert och andarna uppmanade oss att ta en kopp kaffe då och då.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen