Jazzhands

Intervju med Mattias Dahlström som intervjuat Will Ferrell

Okej, berätta för Jazzhands läsare vad du gjort idag…
– Jag träffade Will Ferrell och hans kompis, regissör och medmanusförfattare Adam McKay!

Var det en stort händelse i ditt liv?
– Det var väldigt stort, jag har följt Will länge och gillat honom länge. Så det var stort.

Blev du besviken på något sätt med ditt möte?
– Inte alls. Det är det som varit fint, alla gånger som jag träffat mina idoler har de varit exakt som jag velat att de ska vara. Woody Allen var neutotisk och hypokondrisk och Will Ferrell var stor, krullhårig och skrattade hela tiden.

Är han ledsen på insidan, tror du?
– Tears of a clown-grejen? Njae…nej, det tycker jag nog ändå inte. Nej.

Hur många i rummet poängterade hans svenska koppling?
– Inte en enda faktiskt! Men vi hade blivit tillsagda innan att inte ställa så många frågor om det. Av säkerhetsskäl.

Säkerhetsskäl?
– Alltså, inte fråga om var i Sverige han håller hus och så, han vill vara i fred. Mer så än att det föreligger någon hotbild mot honom.

Fick han dig att skratta under intervjun?
– Ja, absolut. Flera gånger om. Han berättade en väligt bra historia om hur han kastade en baseboll i huvudet på sin bror och spräckte hans hjälm. Det skrattade jag åt. Sån är jag.

Tänkte du på något efteråt som du hade velat fråga?
– Det finns miljoner Saturday Night Live-relaterade frågor man hade velat ta upp…

Du var på den nivån?
– Det är jag alltid.

Vad hade Will på sig?
– Det var nästan det roligaste av allt: en fotbollströja från Chelsea (!), sen ett par gröna mjukisbyxor med gula revärer, eller Adidas-ränder på. Till det svarta gympadojor med orangea detaljer. Väldigt färgglad och avslappnad i stilen.

Var hans hy och hår i gott skick?
– Ja, det tycker jag, framför allt håret var tät, krullig, pjäs.

Fick du lust att dra fingrarna genom det?
– Ja, fast jag tror jag skulle fastna. Mer ett hår man klappar på, mer än drar fingrarna igenom.

Så pass?
– Ja, det är otroligt tätt!

Etiketter None

 • Rebecca, 12:59 pm August 19, 2008:

  det var många saker jag ville kommentera här men den bästa var ju pjäsen. En frisyr som en PJÄS. Så fint!

 • Rebecca, 12:59 pm August 19, 2008:

  det var många saker jag ville kommentera här men den bästa var ju pjäsen. En frisyr som en PJÄS. Så fint!

 • S, 5:09 pm August 19, 2008:

  Helt oväsentligt egentligen, men… han hade på sig samma chelseatröja för någon vecka sedan när han och John C Reilly var med i the daily show och promota step brother. Ovanligt att en “Amerikan” ens förstår sig på och ännu mindre uppskattar fotboll, tror mig dock ha hittat en anledning till varför han bär den..

  http://stuffwhitepeoplelike.com/2008/03/03/80-the-idea-of-soccer/

 • S, 5:09 pm August 19, 2008:

  Helt oväsentligt egentligen, men… han hade på sig samma chelseatröja för någon vecka sedan när han och John C Reilly var med i the daily show och promota step brother. Ovanligt att en “Amerikan” ens förstår sig på och ännu mindre uppskattar fotboll, tror mig dock ha hittat en anledning till varför han bär den..

  http://stuffwhitepeoplelike.com/2008/03/03/80-the-idea-of-soccer/

 • Joel Josefsson, 10:35 am August 20, 2008:

  STORT

 • Joel Josefsson, 10:35 am August 20, 2008:

  STORT

 • Mattias, 6:20 pm August 20, 2008:

  Sa jag verkligen pjäs, Caroline? Låter inte som mitt normala språkbruk. Men om det gjorde någon glad så…

 • Mattias, 6:20 pm August 20, 2008:

  Sa jag verkligen pjäs, Caroline? Låter inte som mitt normala språkbruk. Men om det gjorde någon glad så…

 • Caroline Hainer, 6:48 pm August 23, 2008:

  Jag blir också osäker på om du sa pjäs, jag hade faktiskt tänkt dubbelkolla det med dig. Det låter ju såklart inte som du, men å andra sidan lät det så bra och träffande. Vad kan du ha sagt istället undrar “man”.

 • Caroline Hainer, 6:48 pm August 23, 2008:

  Jag blir också osäker på om du sa pjäs, jag hade faktiskt tänkt dubbelkolla det med dig. Det låter ju såklart inte som du, men å andra sidan lät det så bra och träffande. Vad kan du ha sagt istället undrar “man”.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen