Jazzhands

Kampen fortsätter – ansiktet ska dö!

Man skulle kunna säga att jag valde att boka en tid hos hudterapeuten idag av strategiska skäl. eftersom man ser ut som en pizza i ansiktet när man går därifrån bör man stanna inne av humanitära skäl hela dagen efteråt.
Och jag behöver stanna hemma och skriva om nördtjejer. Jag ska skriva en jättelång grej om nördtjejer. Är det tänkt.
Och jag är såklart superpepp! Men som alltid när jag är superpepp vill jag säga för mycket och då börjar jag måla om i köket istället. Och när jag ändå var i målartagen så målade jag om stegen också, den jag står på för att kunna måla om i köket.
Även det skulle man kunna säga var strategiskt, eftersom jag då inte har någon stege att stå på och därmed kan jag inte avsluta målandet och därför borde min nördtext bli klar på nolltid.
Funkar sådär.
Nu har jag börjat spika upp tavlor istället, mot min kropps vilja. Och så gör jag menlösa saker som att “putsa silver”. Min kropp försöker dra mig mot soffan och datorn men min hjärna hångarvar åt den och skriker FOOL!
Frilansandet, säger jag er, är en evig kamp mellan kroppen och själen. Evig!

Etiketter None

 • Joel Josefsson, 9:40 am August 19, 2008:

  “JAS” är ju en förkortning

 • Joel Josefsson, 9:40 am August 19, 2008:

  “JAS” är ju en förkortning

 • Caroline Hainer, 9:54 am August 19, 2008:

  Vi kör med hellre fria än fälla-regeln. Dock sa jag nej till ordet “småetno”.

 • Caroline Hainer, 9:54 am August 19, 2008:

  Vi kör med hellre fria än fälla-regeln. Dock sa jag nej till ordet “småetno”.

 • manny-ken, 11:01 am August 19, 2008:

  Jag veeeeeet! Så skönt att slippa… (ett tag i alla fall).

 • manny-ken, 11:01 am August 19, 2008:

  Jag veeeeeet! Så skönt att slippa… (ett tag i alla fall).

 • Jonas, 3:11 pm August 19, 2008:

  Jäklar vad det verkar frias när det borde fällas. “Fenor” är ju plural. “Hatte*” ska väl vara “Hatten” och det är ju bestämd form.
  Och vad är det där ordet långt till vänster, “G*HÄRM*”?

 • Jonas, 3:11 pm August 19, 2008:

  Jäklar vad det verkar frias när det borde fällas. “Fenor” är ju plural. “Hatte*” ska väl vara “Hatten” och det är ju bestämd form.
  Och vad är det där ordet långt till vänster, “G*HÄRM*”?

 • Caroline Hainer, 7:23 pm August 19, 2008:

  Alltså, vi kör med jävligt fria regler, vilket är fint för då blir kampen om poängen mer på liv och död liksom. Vi godtar det mesta som låter okej i en mening. De blanka rutorna betyder ju att det är vilken bokstav man vill, så HÄRM* är alltså HÄRMA. Om man lägger en upp och ned-vänd ruta innan så betyder det “nytt ord”. I vår värld. Men så spelar vi allt som oftast snusk-Alfapet också.

 • Caroline Hainer, 7:23 pm August 19, 2008:

  Alltså, vi kör med jävligt fria regler, vilket är fint för då blir kampen om poängen mer på liv och död liksom. Vi godtar det mesta som låter okej i en mening. De blanka rutorna betyder ju att det är vilken bokstav man vill, så HÄRM* är alltså HÄRMA. Om man lägger en upp och ned-vänd ruta innan så betyder det “nytt ord”. I vår värld. Men så spelar vi allt som oftast snusk-Alfapet också.

 • Julia, 8:43 pm August 20, 2008:

  Intervjua mig, jag är sjukt nördig och har sjukt stora bröst. =)

  (Plötsligt har alla upptäckt nördtjejen. Ingen var nere med nördtjejen när nördtjejen mest behövde det. Dvs innan alla var nere med nördtjejen.)

 • Julia, 8:43 pm August 20, 2008:

  Intervjua mig, jag är sjukt nördig och har sjukt stora bröst. =)

  (Plötsligt har alla upptäckt nördtjejen. Ingen var nere med nördtjejen när nördtjejen mest behövde det. Dvs innan alla var nere med nördtjejen.)

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen