Jazzhands

Fast i varldens ande

Ryan Air har en slogan som lyder “RyanAir – the on-time flight!”.
Jag sag det innan jag checkade in. Detta var en timme innan mitt redan ganska sena plan (20.15) stalldes in, och nu inte kommer att ga forran on…sex timmar. Jag har fast i mitten av absolut ingenstans. Venedigs flygplats. Det finns inte ens mat har och Internet kostar fucking en spann i timmen. Allt ar vedervardigt och till raga pa allt gar inte flyget forran 2.25 i natt.
Men det slutar ju inte dar eftersom flyget anlander till Nykoping sa det ar buss som galler vid…eh…femtiden pa morgonen?
Jag hatar nar saker fuckas upp utan min inblandning. Jag som redan var lite so-so med utsikterna att komma hem runt ett pa natten.

Ah! Varfor behovde det sluta sa har…vi som hade det sa bra. Tva fina dagar har vi spenderat tillsammans, Venedig och jag. Sa gor hon sa har mot mig.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen