Jazzhands

Jazzy 2009

Proppfullt inne på Ciao-Ciao och då var klockan ändå långt efter tre på eftermiddagen. Var det i förrgår det stod i tidningen att den bästa dagen för landets pizzerior är idag, nyårsdagen? Jag är övertygad om att det är sant.

Tänkte att det borde vara den bästa dagen att proklamera ut ett nytt, radikalt politiskt budskap också. Man ligger i sängen och tar bara till hälften in vad som sägs på teve eller radio. Nåt som låter okej och som framförs med len röst går in men registreras liksom inte. Skulle man få för sig att ändra någon lag, till exempel införa förbud för norrländska ADs att fortsätta befolka Södermalm, så skulle inte en enda protest registreras om åsikten eller beslutet lades fram för svenska folkets svullna och danströtta fötter idag.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen