Jazzhands

Jag rear ut min själ

Jag tycker att det är fint att butikerna delar upp readagarna. Vissa körde hårt på halva priset från dag ett, alltså den 26:e. Hope och SOM till exempel. Andra kickstartade igår, den 2:a. Till exempel Whyred och Kocksgatans herrekipering. Och en liten skara, däribland Acne, börjar på måndag. Jag tycker att det är fint. Välbalanserat.

De som kör med 30% rea är losers.

Jag är nog 50% loser och 50% vinnare med tanke på att det enda jag köpt på rean är en likadan t-shirt som jag redan har, men förvisso älskar (“Keep Austria Boring”) och en generic, mörkgrå kofta som finns i varenda klädesaffär i hela landet, året om. Det är inte så att min enorma känla för fynd lyser som neon direkt. Jag vet inte varför, men det känns som ett misslyckande att inte komma hemsläpandes med stora, feta kassar med kläder efter en dag på stan. Det är det värsta, jag vet att jag kommer lockas med i ren överlevnadsinstinkt och handla något bara för att. Bara för att känna att jag också lever.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen