Jazzhands

Kalla fötter?


Är det kallt eller är det kallt? Det är kallt. Å andra sidan ser jag, i en gammal dagbok som jag hittar på vinden, att det var minus 26 grader 1986. Tiderna förändras. Tänker det igen när jag läser en intervju med Amy Diamond i DN som säger att hennes nyårslöfte är att städa rummet oftare, kanske en gång i veckan. Okej, men innan ni kallar henne för A-barn ber jag att få presentera barnet med världens största överjag nämligen undertecknad. I dagboken från 1986 hittar jag nämligen också mina nyårslöften. Jag är tio år och mina aspirationer inför det kommande året 1987 är:

1. Inte göra bort mig
2. Räkna ordentligt
3. Vara snäll
4. Lyda
5. Inte slarva
6. Städa och inte vara lat

Herregud. Det står nu helt klart för mig varför jag inte kan jobba på kontor som vanligt folk. Ingen boss skulle någonsin vara lika hård som den jag har nu – mig själv.

Etiketter None

 • Kajen, 11:05 pm January 4, 2009:

  Helt underbart. Är det på riktigt? Jag minns inte vad jag ville lova när jag var tio, men jag kan bara gissa att det hade med nåt socialängsligt att göra.

 • Kajen, 11:05 pm January 4, 2009:

  Helt underbart. Är det på riktigt? Jag minns inte vad jag ville lova när jag var tio, men jag kan bara gissa att det hade med nåt socialängsligt att göra.

 • Caroline Hainer, 11:17 pm January 4, 2009:

  Absolut på riktigt. Om det är någon som helst tröst för den som från och med nu anser att jag är störd så kan jag säga att jag blev rätt så förvånad över mina löften. Jag minns det inte. Men jag har det svart på vitt i en rosa dagbok.

 • Caroline Hainer, 11:17 pm January 4, 2009:

  Absolut på riktigt. Om det är någon som helst tröst för den som från och med nu anser att jag är störd så kan jag säga att jag blev rätt så förvånad över mina löften. Jag minns det inte. Men jag har det svart på vitt i en rosa dagbok.

 • Kajen, 11:24 pm January 4, 2009:

  Jag känner snarare sympati med dig än tycker att du är störd. Jag vill liksom tala till den där tio-åringen och säga “Du, det ordnar sig. Du är okej. Ta det lugnt.” Huruvida det är ett bra eller dåligt tecken låter jag andra svara på. 🙂

 • Kajen, 11:24 pm January 4, 2009:

  Jag känner snarare sympati med dig än tycker att du är störd. Jag vill liksom tala till den där tio-åringen och säga “Du, det ordnar sig. Du är okej. Ta det lugnt.” Huruvida det är ett bra eller dåligt tecken låter jag andra svara på. 🙂

 • Nanci, 10:18 am January 6, 2009:

  Jeeze… Det är faktiskt riktigt sick!

 • Nanci, 10:18 am January 6, 2009:

  Jeeze… Det är faktiskt riktigt sick!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen