Jazzhands

Worky, worky

Skriver fakturor och känner mig administrativ. Jag brukar låtsas att jag har en assistent som gör det åt mig. Jag pratar lite för mig själv, tuggar tuggummi samtidigt, och säger “Och så ska vi skriva ut den ja, det får vi inte glömma. Och skicka med ett visitkort också för säkerhets skull”. Så ser jag framför mig hur min assistent gör det åt mig och sedan tittar beundrande på sin chef.

Jag säger “vi” om min och assistenten. “Sen får vi inte glömma att maila om nya numret”.

I morgon ska jag och min assistent på årets första terapisamtal.

Etiketter None

  • Peter Hainer, 10:21 am January 7, 2009:

    Halsar du assistenten ifran mig? 🙂

  • Peter Hainer, 10:21 am January 7, 2009:

    Halsar du assistenten ifran mig? 🙂

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen