Jazzhands

Uppstramning


Min manliga vän som är flygvärdinna fick höra från en kollega att han har “trevliga skrattrynkor“. Han blev bestört. Totalt fel sak att säga. Panik. Fjolliga utfall med hand och röst. Fick akutträffa honom i stan för att handla tre tuber med rynkkräm. En expedit förklarade följande för oss:

“Alltså, rynkprodukterna stramar upp huden. Tar man för starka produkter för tidigt så blir huden så stram att när man sedan får – alltså om man skulle få – rynkor senare i livet är huden jätteslapp för att man stramat upp den för tidigt”

Say whut?

“Vännen” går därifrån med tre tuber och en bestämd blick.

Etiketter None

 • Carro, 2:04 pm January 7, 2009:

  Men skrattrynkor är ju fantastiskt fint. Både vid ögonen och sådana som James Franco har (i ansiktet liksom). Eftersom din vän fick “rynk-panik” så antar jag att han avsåg skrattrynkor vid ögonen. Det har jag också. Jag är 20 år, det lär ju inte vara åldersrelaterat? Hehe 🙂

 • Carro, 2:04 pm January 7, 2009:

  Men skrattrynkor är ju fantastiskt fint. Både vid ögonen och sådana som James Franco har (i ansiktet liksom). Eftersom din vän fick “rynk-panik” så antar jag att han avsåg skrattrynkor vid ögonen. Det har jag också. Jag är 20 år, det lär ju inte vara åldersrelaterat? Hehe 🙂

 • Peter Hainer, 2:24 am January 8, 2009:

  Det expediten sager ar sant!
  Stoppa duden innan det ar for sent!
  Skynda!

 • Peter Hainer, 2:24 am January 8, 2009:

  Det expediten sager ar sant!
  Stoppa duden innan det ar for sent!
  Skynda!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen