Jazzhands

Tro inte att vi inte känner varann bara för att vi aldrig setts, Sofia


Alla borde ha en “What would Jesus do?“, alltså en inre estetisk/moralisk kompass att rådfråga, som ger svar. Min är Sofia Coppola. “What would Sofia Coppola do?” tänker jag när jag som pliktskyldigast ögnar igenom lite platsannonser. Inte skulle Sofia jobba på kontor. Inte jag heller. Jag stänger ned sidan och gör i ordning en kopp lyxte från en skitsnygg men dyr burk istället. Det är så hon lever, det är jag övertygad om.

Jag brukar välja kläder som om jag vore Sofia också, om jag är rådvill någon gång. Sminkar ögonen lite svartare än jag brukar också, Sofia style. Jag tycker att hon har en ganska tråkig frisyr så den härmar jag inte. Däremot hänger jag gärna upp bilder på min pappa, han var tjock och skäggig. Där är vi också lika, hon och jag. Och vi har båda en bror som lever som en renässansmänniska. Mina falska vänner vägrar erkänna att det finns en likhet (kom igen!). jag ska starta en Facebook-grupp som heter ERKÄNN LIKHETEN NU!

Ska skicka efter sköna Marc Jacobs-kläder från utlandet också, eftersom det är Sofias grej, så att det ska bli helt uppenbart att Sverige numera har en alldeles egen Sofia Coppola-lookalike. Jag heter dessutom Sofia i andra namn, bor i SoFo, Stockholms egna “The Village” och skriver en roman. Vilken tidning blir först med scoopet?

Etiketter None

 • Joel Josefsson, 8:17 pm January 21, 2009:

  Jag skrev också en lika-som-bär idag!

 • Joel Josefsson, 8:17 pm January 21, 2009:

  Jag skrev också en lika-som-bär idag!

 • Thomas, 5:18 pm January 22, 2009:

  Om jag klär mig som Spike Jonze så kanske jag har chans på dig.
  Som back in the days

 • Thomas, 5:18 pm January 22, 2009:

  Om jag klär mig som Spike Jonze så kanske jag har chans på dig.
  Som back in the days

 • Caroline Hainer, 5:40 pm January 22, 2009:

  Glöm det, det är franska ambientmusiker som gäller nu. Uppenbarligen.

 • Caroline Hainer, 5:40 pm January 22, 2009:

  Glöm det, det är franska ambientmusiker som gäller nu. Uppenbarligen.

 • Thomas, 5:53 pm January 22, 2009:

  Äh,när det är dags för en “Trip down memory lane” så är jag redo.Fram till dess provar jag knasiga hattar och hänger lite med mina skatekompisar(precis som riktiga Spike)

 • Thomas, 5:53 pm January 22, 2009:

  Äh,när det är dags för en “Trip down memory lane” så är jag redo.Fram till dess provar jag knasiga hattar och hänger lite med mina skatekompisar(precis som riktiga Spike)

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen