Jazzhands

Trotset

Ja, det är nedräkning nu. Svennefieringen börjar den 9 feb, då jag börjar mitt nya 9-5-liv. Eftersom jag är jag reser jag därför till Dublin ett par dagar, nästan på ren trots. En liten semester innan jobbet börjar. Jag vill LEVA lite innan jag blir instängd på ett kontor. LEVA!

Jag är hemma på fredag igen. Med väskan full med pojkbandsmusik och potatis antagligen.

Etiketter None

 • Peter Hainer, 2:37 am January 27, 2009:

  Se upp for kott i sylten.

 • Peter Hainer, 2:37 am January 27, 2009:

  Se upp for kott i sylten.

 • Anonymous, 1:44 pm January 29, 2009:

  Jag vet -testa kapitel1.

  Specifikt mitt lilla monstruösa men ofärdiga bokförsök, …Stockholm har blivit kallt som är en Divina Comedia för 2000-talet, en “Aldrig fucka upp” för folk med hjärna, en roman för oss som älskar Hal Hartleys filmer.

  Max

 • Anonymous, 1:44 pm January 29, 2009:

  Jag vet -testa kapitel1.

  Specifikt mitt lilla monstruösa men ofärdiga bokförsök, …Stockholm har blivit kallt som är en Divina Comedia för 2000-talet, en “Aldrig fucka upp” för folk med hjärna, en roman för oss som älskar Hal Hartleys filmer.

  Max

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen