Jazzhands

Facebookinlägget del hundraterttiotre

Svenskifieringen av Facebook upprör mig! Logg? Vaddå logg?
Och här puffas det inte på någon. Glöm det. Poke-a möjligen, men jag skulle aldrig göra något så vulgärt som att puffa på någon.

Puffa? Tsk.

Jag rasar. Ja, man kan mycket väl säga att jag rasar. Det intressanta är att jag gör det klockan halv ett på natten men i alla fall. Jag rasar.
Facebook ska få känna min vrede.

Etiketter None

 • Daniel, 8:52 am February 1, 2009:

  Men, har inte alla haft svenska på sin Facebook jättelänge? Jag blev så förvånad när alla började statusrasa i går. Jag har puffat mig runt i tillvaron sedan i sensomras, jag skulle gå så långt som att utnämna puffande till det gamla svarta.

 • Daniel, 8:52 am February 1, 2009:

  Men, har inte alla haft svenska på sin Facebook jättelänge? Jag blev så förvånad när alla började statusrasa i går. Jag har puffat mig runt i tillvaron sedan i sensomras, jag skulle gå så långt som att utnämna puffande till det gamla svarta.

 • Anonymous, 10:20 am February 2, 2009:

  Det är bara att gå in i inställningar och byta tillbaka till engelska! /Malin

 • Anonymous, 10:20 am February 2, 2009:

  Det är bara att gå in i inställningar och byta tillbaka till engelska! /Malin

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen