Jazzhands

Myten och lögnen

Kennet är tillbaka från Thailand. Ännu en gång har han glidit runt på sin mammas ställe någonstans nära en strand. “Bajen Steakhouse” heter det. De serverar planka och köttbullar bland annat. De har stamgäster. Svenskar i Thailand som föredrar bekanta smaker framför lemongrass och holy basil. En gubbe åt planka tio gånger där under sin tvåveckorsvistelse. Så jävla gott!

“Det leende folket, my ass!” hojtar Kennet i telefonluren. “Det otrevliga folket snarare”.

Kennet upprörs. Han tycker inte Thailand förtjänar sitt goda rykte. “Sverige är trevligare”. Och visst flinar thailändarna, förklarar han, men det är ju för att de försöker kränga på en snäckhalsband och fladdriga hippie-byxor.

plank

(Observera den sköna copyn: “Notan får inte vara större än upplevelsen”)

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen