Jazzhands

Jag höjer min röst mot haremsbyxan!

ginaDet här med haremsbyxor…

Jag hade också rymliga mjuka byxor i trikå, men sedan fyllde jag tre år.

Vad är grejen? Jag fattar verkligen inte.

Jag kan förstå bekvämlighetsaspekten. Men sen när har gemene tjej brytt sig om vad som är bekvämt? Alltså måste man någonstans tycka att det är snyggt med mjukisbrallor med megahäng. Men vem kan tycka att en kroppsform som påminner om elefantitis är vacker?

Varje år kommer någon ny grej som växer sig pinsamt stor av obegripbar anledning. Singoallablusen, långkjolen i trikå, foppatofflan…det ena vansinnet efter det andra. Jag är inte emot marknadens krafter per se men någonstans måste vi inse vansinnet, och se att vi blir offer för hjärntvätt. Masspsykos. Nej, du tycker inte att det är snyggt med harembyxor. Det gör ingen.
Du tycker att det är en ny och fräsch grej på marknaden. Du får intrycket av att alla tycker det och alla har ett par. Det är fel. Du är lurad. Din uppfattning är falsk. Inse detta och du skall bli fri.

Jag har tagit ett första steg och gått med i Facebook-gruppen “Stoppa haremsbyxorna”. Gruppen har i skrivandets stund närmare 2500 medlemmar. Tillsammans är vi starka.

Etiketter None

 • Ulla, 8:53 pm April 3, 2009:

  Haremsbyxor säger du, jag har alltid kallat dem bajsbyxor. Det är nämligen så att dessa byxor bärs av medlemmar i en sekt i Afrika med tron att Jesus ska återuppstå genom deras anus (de ska pånyttföda honom), därav den säckiga grenen (Jesus ska landa mjukt).

 • Ulla, 8:53 pm April 3, 2009:

  Haremsbyxor säger du, jag har alltid kallat dem bajsbyxor. Det är nämligen så att dessa byxor bärs av medlemmar i en sekt i Afrika med tron att Jesus ska återuppstå genom deras anus (de ska pånyttföda honom), därav den säckiga grenen (Jesus ska landa mjukt).

 • Felicia, 11:21 pm April 4, 2009:

  Jag tror att det är ett slags test. Klädbranchen kollar liksom hur långt man är beredd att gå för att vara “inne”.

 • Felicia, 11:21 pm April 4, 2009:

  Jag tror att det är ett slags test. Klädbranchen kollar liksom hur långt man är beredd att gå för att vara “inne”.

 • isabelle, 8:06 pm April 5, 2009:

  hjälp, en sopsäck! men man kan förvara saker i dem och slipper på så sätt handväskan. och accelererande övervikt syns inte lika lätt.

 • isabelle, 8:06 pm April 5, 2009:

  hjälp, en sopsäck! men man kan förvara saker i dem och slipper på så sätt handväskan. och accelererande övervikt syns inte lika lätt.

 • ola wikström, 2:38 pm April 6, 2009:

  kommer otänkt att tänka på den här grejen: rätt sant.

 • ola wikström, 2:38 pm April 6, 2009:

  kommer otänkt att tänka på den här grejen: rätt sant.

 • Fia, 8:02 am April 7, 2009:

  Jag hade ett par som preggobyxor. Sjukt bra! Den långa pampersgrenen har funnits i Carin Westers/Nakknas/Weekdays kollektioner i många säsonger nu, håller inte med om att det är sjukt fult, det beror på hur man bär dem, bara sjukt UTE.

 • Fia, 8:02 am April 7, 2009:

  Jag hade ett par som preggobyxor. Sjukt bra! Den långa pampersgrenen har funnits i Carin Westers/Nakknas/Weekdays kollektioner i många säsonger nu, håller inte med om att det är sjukt fult, det beror på hur man bär dem, bara sjukt UTE.

 • Olivia, 5:27 pm April 7, 2009:

  Bra inlägg, haremsbyxor är , och kommer alltid vara något pinsamt och fult som ingen , verkligen ingen passar i

 • Olivia, 5:27 pm April 7, 2009:

  Bra inlägg, haremsbyxor är , och kommer alltid vara något pinsamt och fult som ingen , verkligen ingen passar i

 • Fredrikabremer, 3:56 pm April 14, 2009:

  Jag bryr mig absolut om vad som är bekvämt och bär aldrig kläder som är obekväma, varför skulle jag? Men byxor som dessa är inte bekväma, enligt mig. De sladdrar och hänger. Måste det vara antingen supertight eller slappt som tusan? Näe, mitt imellan is the shit!

 • Fredrikabremer, 3:56 pm April 14, 2009:

  Jag bryr mig absolut om vad som är bekvämt och bär aldrig kläder som är obekväma, varför skulle jag? Men byxor som dessa är inte bekväma, enligt mig. De sladdrar och hänger. Måste det vara antingen supertight eller slappt som tusan? Näe, mitt imellan is the shit!

 • Catharina, 2:33 pm May 6, 2009:

  Jag äger ett par haremsbyxor sedan förra sommaren, och tycker att de är snygga. Men de ser inte ut som de haremsbyxor som är moderna nu. De som nu kan ses i varje skyltfönster är tajta kring midjan, har världens häng och sen tajta långt ner på benen (som de på bilden). Mina är stora hela vägen tills de går ihop med resår strax under knät. Lite hippiestyle, mycket snyggare än de gräsliga som säljs i affärerna här idag.

 • Catharina, 2:33 pm May 6, 2009:

  Jag äger ett par haremsbyxor sedan förra sommaren, och tycker att de är snygga. Men de ser inte ut som de haremsbyxor som är moderna nu. De som nu kan ses i varje skyltfönster är tajta kring midjan, har världens häng och sen tajta långt ner på benen (som de på bilden). Mina är stora hela vägen tills de går ihop med resår strax under knät. Lite hippiestyle, mycket snyggare än de gräsliga som säljs i affärerna här idag.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen