Jazzhands

Det ofrivilliga födelsedagsbarnet

party

Lunch. Ser min vän och kollega Thomas sitta själv i ett hörn av restaurangen. Kommer på att han har födelsedag. Blir sprallig och entusiastisk, frågar när han ska ha kalas etc. Säger “du skulle sagt till, inte hade du behövt sitta här ensam och äta lunch!”. Frågar när det blir kalas. Frågar om det blir kalas. Frågar när man får komma och uppvakta. Frågar om jag får bjuda på födelsedagsfika åtminstone, under dagen.

Tills “någon” påpekar att Thomas faktiskt flera gånger under vårt “samtal” påpekat att han vill ligga lågt med firandet och att det faktiskt bara är jag kring bordet som är entusiastisk.

Sen när blev alla så vuxna och tråkiga?

Etiketter None

 • Vännen, 4:40 pm April 7, 2009:

  Vad sorgligt det låter när du beskriver det. Jag var väl kanske inte på topp, men det skyller jag på en konstig tillställning jag besökt precis innan. Wanja Lundby-Wedin blev nedsablad av upprörda Byggnadsmedlemmar i Solna.

  Solna känns viktigt att nämna. Vet inte varför.

  Jag tar hellre en dagen efter fika. Låt oss mötas i Scoopet vid kl två. Någon form av större firande blir det kanske senare i april vad det lider.

  Firar gör jag hur som helst, vuxet så det basker, med döttrarna och C i kväll.

 • Vännen, 4:40 pm April 7, 2009:

  Vad sorgligt det låter när du beskriver det. Jag var väl kanske inte på topp, men det skyller jag på en konstig tillställning jag besökt precis innan. Wanja Lundby-Wedin blev nedsablad av upprörda Byggnadsmedlemmar i Solna.

  Solna känns viktigt att nämna. Vet inte varför.

  Jag tar hellre en dagen efter fika. Låt oss mötas i Scoopet vid kl två. Någon form av större firande blir det kanske senare i april vad det lider.

  Firar gör jag hur som helst, vuxet så det basker, med döttrarna och C i kväll.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen