Jazzhands

Folkets hat – Facebookgruppens belöning!

I skrivandets stund har Facebookgruppen Stoppa Haremsbyxan 13 000 medlemmar.  En lavinartad ökning, gruppen startade för lite mer än en vecka sedan bara. Harembyxan väcker hat. När kommer första modeteoretiska analystexten om varför? Eller också är de bara fula. Också en tanke.

is

Etiketter None

  • Effell, 5:35 pm April 7, 2009:

    Förut trodde jag att haremsbyxa helt enkelt bara var väldigt vida och fladdriga byxor (typ såna där färgglada afrikanska, som folklore-alternativar-world music-människor brukar ha), men sen insåg jag att det är de där som ser ut som en lång upponervänd t-shirt… Och ja, dessvärre är jag väl estetiskt konservativ av mig, antar jag, för jag *kan* inte förmå mig att tycka att det är snyggt.

  • Effell, 5:35 pm April 7, 2009:

    Förut trodde jag att haremsbyxa helt enkelt bara var väldigt vida och fladdriga byxor (typ såna där färgglada afrikanska, som folklore-alternativar-world music-människor brukar ha), men sen insåg jag att det är de där som ser ut som en lång upponervänd t-shirt… Och ja, dessvärre är jag väl estetiskt konservativ av mig, antar jag, för jag *kan* inte förmå mig att tycka att det är snyggt.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen