Jazzhands

En sån där utmaning

bagelHa!

En sån där utmaning!

Denna gång från Manny-ken, som är söt, rar och fashion i allt hon gör. Till skillnad från mig. Jag vet att det finns två olika historier om hur det verkligen gick till MEN min klädstil har kallats ointressant och obegåvad (tror jag att det var?) och kanske till och med slarvig vid minst ett tillfälle.

Det är helt okej med mig. Kläder och modern konst är två grejer jag inte förstår mig på. Trots mitt intresse för smink och mitt engagemang i fashionabla Bon.

Anyhoo…utmaningen.

5 accessoarer
“Glatt humör”.
Nytvättat hår.
En blomsterbukett kanske, eller ett djur av något slag?
Casio
digitalklocka (som jag ännu inte lyckats ställa om till sommartid. Hjälp?).
Nagellack av bra kvalitet (Make Up Store, till exempel).

5 plagg
Skämt-t-shirt. Typ “Gangsta rap made me do it“.
Långskjorta, gärna från Acne. Dubblar som klänning om det kniper.
Jeans. Märke spelar ingen roll, bara de sitter bra. (Eller ärligt talat, Lindex och Kapp-Ahl går bort.)
Dyra lyxunderkläder som gör jobbet. Nuf said. Nu vet ni för mycket redan.
Färgglada sockor!

5 skor
Svarta Stan Smith.
Gamla hederliga Adidas Campus, kanske mörkblå?
Smäckra kängor från Marc Jacobs. Som jag älskar dem!
Stövletter av okänt märke, halva priset i Högdalens skoaffär. Mina mest använda stövlar någonsin? Love ’em.
Mörkblå gummistövlar från Marc Jacobs. Inhandlade för tjugo dollar i NYC. Ka-ching!

5 skönhetsprodukter

(Här är min time to shine då, äntligen)

Eyeliner! (pensel och kakeyeliner, aldrig vulgoalternativet penna)
Ögonfransböjare (alla funkar mer eller mindre, men Shu Uemura har en extra lyxig touch).
Pincett från Tweezerman.
Skumbad. Hemma. Med någon man gillar.
Sömn.

Etiketter None

  • Fia, 2:14 pm April 21, 2009:

    Ã…! Perfekt! Ha ha.

  • Fia, 2:14 pm April 21, 2009:

    Ã…! Perfekt! Ha ha.

  • Who, 4:10 pm April 21, 2009:

    Ã…hh ögonfransböjare! Äntligen har jag en mer eller mindre expert att rådfråga. Jag hoppas du vill snällt svara……
    Tanken är väl att böja till innan man sätter på mascaran?
    Ja? Ja!
    Mina ögonfransar är rätt långa och det känns som de sitter fint 30 minuter och sen faller de platt igen efter böjning o mascara.
    Böjer jag dem inte tillräckligt länge?
    Nej?
    Hur länge ska man trycka till innan man sätter på mascaran! Eller vad annars kan vara galet?

    Tar tacksamt emot feedback

    Who

  • Who, 4:10 pm April 21, 2009:

    Ã…hh ögonfransböjare! Äntligen har jag en mer eller mindre expert att rådfråga. Jag hoppas du vill snällt svara……
    Tanken är väl att böja till innan man sätter på mascaran?
    Ja? Ja!
    Mina ögonfransar är rätt långa och det känns som de sitter fint 30 minuter och sen faller de platt igen efter böjning o mascara.
    Böjer jag dem inte tillräckligt länge?
    Nej?
    Hur länge ska man trycka till innan man sätter på mascaran! Eller vad annars kan vara galet?

    Tar tacksamt emot feedback

    Who

  • Göran, 5:20 pm April 21, 2009:

    Jamenja!! Svarta Stan Smith är ju bara bäst, det var länge sedan jag blev så upprörd som när jag trodde att någon hade snott mina när jag var på gymmet…

  • Göran, 5:20 pm April 21, 2009:

    Jamenja!! Svarta Stan Smith är ju bara bäst, det var länge sedan jag blev så upprörd som när jag trodde att någon hade snott mina när jag var på gymmet…

  • Mattias, 7:02 pm April 21, 2009:

    Svarta Stan Smiths är goth.

  • Mattias, 7:02 pm April 21, 2009:

    Svarta Stan Smiths är goth.

  • Caroline, 8:32 pm April 21, 2009:

    Ã…h! Jag älskar att svara på sminkfrågor!

    Kära Who,

    Jag har några tänkbara lösningar på ditt problem:

    1. Är din ögonfransböjare kanske lite slapp? Man kan byta ut den lilla gummilinningen om så är fallet men enklast är (tyvärr) att köpa en ny av bra kvalitet, som inte slackar till. Tryck till ordentligt! Det är mer trycket än längden skulle jag säga. Tryck till! Och ja, innan du sätter på mascaran.

    2. Grattis till riktigt långa fransar! Böjer du dem långt in vid franskanten eller mer i mitten? Vad man väljer spelar roll för utseendet men också för hur lätt det sedan är att sätta på mascaran som i slutändan håller fransarna på plats. En böjning inte allra längst in underlättar tycker jag.

    3. När du sätter på mascara – se till att göra det ända från fransranden och hela vägen ut.

    4. Vissa säger ju att en elektrisk ögonfransuppböjare är grejen, då sitter de hela dagen. Jag känner mig skeptisk. Jag provade en gång men det kändes mer som att ha en liten, liten locktång nära ögat och någonting sa mig att det är fel. Men om du vill prova..om inget annat “hjälper…?

  • Caroline, 8:32 pm April 21, 2009:

    Ã…h! Jag älskar att svara på sminkfrågor!

    Kära Who,

    Jag har några tänkbara lösningar på ditt problem:

    1. Är din ögonfransböjare kanske lite slapp? Man kan byta ut den lilla gummilinningen om så är fallet men enklast är (tyvärr) att köpa en ny av bra kvalitet, som inte slackar till. Tryck till ordentligt! Det är mer trycket än längden skulle jag säga. Tryck till! Och ja, innan du sätter på mascaran.

    2. Grattis till riktigt långa fransar! Böjer du dem långt in vid franskanten eller mer i mitten? Vad man väljer spelar roll för utseendet men också för hur lätt det sedan är att sätta på mascaran som i slutändan håller fransarna på plats. En böjning inte allra längst in underlättar tycker jag.

    3. När du sätter på mascara – se till att göra det ända från fransranden och hela vägen ut.

    4. Vissa säger ju att en elektrisk ögonfransuppböjare är grejen, då sitter de hela dagen. Jag känner mig skeptisk. Jag provade en gång men det kändes mer som att ha en liten, liten locktång nära ögat och någonting sa mig att det är fel. Men om du vill prova..om inget annat “hjälper…?

  • Who, 2:24 pm April 22, 2009:

    Ã…hh,, tack tack tack
    Nu ska det inhandlas ny böjare (slängde den gamla vid ett frustrerat tillfälle)
    Det där med elektrisk ögonfransböjare känns spookie – jag hoppar gärna bungyjump men den där apparaten kommer inte nära mig kan jag säga.
    Tar tacksamt emot dina tips och ska snart skrida till verket.

    Who

  • Who, 2:24 pm April 22, 2009:

    Ã…hh,, tack tack tack
    Nu ska det inhandlas ny böjare (slängde den gamla vid ett frustrerat tillfälle)
    Det där med elektrisk ögonfransböjare känns spookie – jag hoppar gärna bungyjump men den där apparaten kommer inte nära mig kan jag säga.
    Tar tacksamt emot dina tips och ska snart skrida till verket.

    Who

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen