Jazzhands

Jag är ett konstverk. På riktigt, alltså.

nmoiHär är jag!

Eller, den målade noirversionen av mig som numera finns på en tavla hemma hos mig, efter att konstnärinnan och den överlag charmanta Frida Farm lagt sista handen vid det.

Man “ser att det är jag” som mamma uttryckte det. Jag ser att det är jag, en elegant, överdramatisk version av mig i alla fall. Den versionen som får vredesutbrott, kör med överspel och skriver under på att more is more.

Jag är förtjust. Mycket förtjust.

Enda problemet är att hitta en värdig plats för detta konstverk – detta masterpiece i olja – någonstans i min överbelamrade lägenhet.

Annars unnar jag alla den härliga känslan av att se sin ungdom och skönhet förevigad på duk. För alltid.

Mitt arv till barnbarnen är kirrat.

Etiketter None

 • Julia, 4:42 pm April 21, 2009:

  Fint! Lite avis, faktiskt.

 • Julia, 4:42 pm April 21, 2009:

  Fint! Lite avis, faktiskt.

 • Caroline, 8:23 pm April 21, 2009:

  Men eller hur? Och detta är, som alla förstår, en liten del av tavlan som egentligen är större med tyska alper i bakgrunden och så. Som sagt – alla borde ha ett oljeporträtt av sig själva hemma. Känslan är obeskrivligt, underbart narcissistisk.

 • Caroline, 8:23 pm April 21, 2009:

  Men eller hur? Och detta är, som alla förstår, en liten del av tavlan som egentligen är större med tyska alper i bakgrunden och så. Som sagt – alla borde ha ett oljeporträtt av sig själva hemma. Känslan är obeskrivligt, underbart narcissistisk.

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen