Jazzhands

Och om vi ska vara positiva istället…

charlotte-york

Okej, jag lämnar listan över folk jag inte vill vara som och koncentrerar mig på listan på folk jag vill vara som istället.

1. Charlotte York
Jag gjorde ett test på Facebook som gick ut på att ta reda på vem man är i Sex & the City. Jag blev Carrie. En grym besvikelse.
Jag vill inte vara Carrie, jag vill vara Charlotte. Åh, söta, rara Charlotte! Jag vill nämligen också vara snäll, omtänksam, alltid tro det bästa om människor och ha oklanderlig, klassisk stil, precis som hon. Där har jag mycket att lära.
Charlotte är romantisk också, ser hemmet som en självklar punkt och lider säkert av någon slags sjuklig kontrollfixering. Där är vi lika, hon och jag. Där förstår vi varann.
Sen gillar Charlotte visserligen modern konst också men hey, ingen är perfekt.

Etiketter None

 • Nils, 11:22 am April 29, 2009:

  Klart att du blev Carrie, det är väl det självklara valet? Singel, journalist och… Nåt mer. Typ.

 • Nils, 11:22 am April 29, 2009:

  Klart att du blev Carrie, det är väl det självklara valet? Singel, journalist och… Nåt mer. Typ.

 • Jazzhands, 12:00 pm April 29, 2009:

  Både ja och nej. Mest nej. Jag är inte singel, till exempel. Och jag vill vara Charlotte.

 • Jazzhands, 12:00 pm April 29, 2009:

  Både ja och nej. Mest nej. Jag är inte singel, till exempel. Och jag vill vara Charlotte.

 • Nils, 6:42 pm April 29, 2009:

  Fair enough. Själv vill man bli den manliga, verkliga motsvarigheten till Carrie men nu i efterhand när jag tänker efter finns det bättre mål att sträva efter i livet. Nevertheless, kul inlägg som alltid!

 • Nils, 6:42 pm April 29, 2009:

  Fair enough. Själv vill man bli den manliga, verkliga motsvarigheten till Carrie men nu i efterhand när jag tänker efter finns det bättre mål att sträva efter i livet. Nevertheless, kul inlägg som alltid!

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen