Jazzhands

Kaffekriget del 1

mobDet är upprörd stämning på hela DN-redaktionen idag. På Kulturens syns män i kostym och slips. De ser arga ut. Darriga. På På stan-redaktionen har agra röster höjts och kaffemuggar slängts i papperskorgen, i vredesmod.

Det beror på att de två bra kaffemaskinerna på plan ett stängts av för sommaren. Det hänger en lapp på dem med en blomsterbukett på. Det står “Sommarstängt” på lappen. Detta har upprört och förargat mina kollegor.

Det finns ett par andra kaffeautomater på DN. Men dessa är tydligen av dålig kvalitet. Jag dricker inte kaffe så jag vet inte, men det är tydligen ett faktum. De på plan ett är bäst.

Man talar om att mobilisera sig. Jag har hört snack om namninsamlingar och protester. Problemet är bara att ingen riktigt verkar veta vem som är ansvarig för detta. Ja, vem är ansvarig för kaffeautomaterna på ett stort kontor? Jag har ingen aning. Jag sitter tyst och ser på medan mina kollegor förfasar sig.

Etiketter None

 • Göran, 5:05 pm July 9, 2009:

  Thermos?

 • Göran, 5:05 pm July 9, 2009:

  Thermos?

 • Caroline, 9:36 am July 10, 2009:

  Jag ska skicka ut det i ett “red alla”-mail till hela DN.

 • Caroline, 9:36 am July 10, 2009:

  Jag ska skicka ut det i ett “red alla”-mail till hela DN.

 • Jenny, 9:40 am July 15, 2009:

  Jag letade i tjugo minuter efter en pressokanna på Matpressen. Det fanns inte. Inte heller en vanlig tratt, som man skulle kunna bygga något eget av. Däremot är jag nu så förtrogen med Matpressens sortiment av crème brûlée-set, gjutgärnspannor och femtonkilos betongträdgårdsgrodor att jag kan ge en guidad tur any day. KAFFE!?!?!?!?

 • Jenny, 9:40 am July 15, 2009:

  Jag letade i tjugo minuter efter en pressokanna på Matpressen. Det fanns inte. Inte heller en vanlig tratt, som man skulle kunna bygga något eget av. Däremot är jag nu så förtrogen med Matpressens sortiment av crème brûlée-set, gjutgärnspannor och femtonkilos betongträdgårdsgrodor att jag kan ge en guidad tur any day. KAFFE!?!?!?!?

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen