Jazzhands

Fat 'em up!

cusack

Finns det något jag älskar är det när annars ganska attraktiva personer tjockar till sig eller fular ned sig för en roll. Inte pretentiösa försök som DeNiros svullanden eller Christian Bales hårdbantning. Det är för mycket Oscarsanspråk över det. Nej, mer vanlig, sjavig fulhet.

John Cusack i I huvudet på John Malkovich, till exempel. Ett prima exempel. En hyfsat snygg man som svettar till sig och skaffar hästsvans. Sånt måste man ju älska. Cameron Diaz kommer ju inte heller till sin rätt i den filmen och det repekterar jag.

Jag såg Public Enemies igår nämligen. Jag gillade den. Trean i Dn var alldeles för snål, tycker jag. Nej, det ges ingen bakgrund till varför John Dillinger blir hela det amerikanska folkets favoritrånare men hey, det finns annat intressant i filmen att koncentrera sig på. Maktspel på tusen nivåer till exempel. Och hur Billy Crudup, som vanligtvis är en söt gosse på snart fyrtio, plufsar till sig till dubbelhakans rand och låter sig sminkas med puder som är minst tre nyanser off. Sånt gillar jag. publicenemies

Och jag gillar Billy Crudup. Antingen trots eller därför att (har inte bestämt sig) han också lämnade sin gravida fru Mary-Louise Parker (Weeds, ni vet) för Claire Danes.

Jag älskar Claire Danes. Och när jag säger älskar menar jag älskar. Jag älskar Claire Danes. Och alla som, liksom jag, älskar Claire Danes är mina vänner. Alltså är Billy Crudup min vän.

Och när han tjockar till sig (och som han tjockar till sig!) och pratar fuldialekt så vill jag bara sträcka armarna mot duken, plocka ned honom från filmen och stoppa honom i jackfickan. Creds ska han ha. Även om han inte längre är ihop med Claire.

claire_danes_-gucci-jewelry

Etiketter None

 • vän av ordning, 9:54 am July 26, 2009:

  Fast om han är din vän borde du lära dig att stava till hans namn – Billy CRUDUP.

 • vän av ordning, 9:54 am July 26, 2009:

  Fast om han är din vän borde du lära dig att stava till hans namn – Billy CRUDUP.

 • Jazzhands, 11:19 am July 26, 2009:

  Man kan inte heta Crudup heller. Vilket fånigt namn.

 • Jazzhands, 11:19 am July 26, 2009:

  Man kan inte heta Crudup heller. Vilket fånigt namn.

 • Joel, 11:32 am July 26, 2009:

  Märkligt nog har Diaz aldrig varit så snygg som i I huvudet på John Malkovich.
  Och en trea för Public Enemies är helt okej.

 • Joel, 11:32 am July 26, 2009:

  Märkligt nog har Diaz aldrig varit så snygg som i I huvudet på John Malkovich.
  Och en trea för Public Enemies är helt okej.

 • clara, 12:20 pm July 27, 2009:

  En av favoritnedsunkningarna: Nicolas Cage i Adaptation!

 • clara, 12:20 pm July 27, 2009:

  En av favoritnedsunkningarna: Nicolas Cage i Adaptation!

 • Caroline, 1:47 pm July 27, 2009:

  Ja! Absolut! Love that!

 • Caroline, 1:47 pm July 27, 2009:

  Ja! Absolut! Love that!

 • Steelwheels, 10:29 am July 28, 2009:

  Jag dejtade en tjej som var mycket lik Claire Danes. Det fick pågå mycket längre än det gjorde nästan enbart på grund av att hon såg ut som Claire Danes.

  En av mina favoritnedsunkningar är Tom Cruise i Born on the 4th of July.

 • Steelwheels, 10:29 am July 28, 2009:

  Jag dejtade en tjej som var mycket lik Claire Danes. Det fick pågå mycket längre än det gjorde nästan enbart på grund av att hon såg ut som Claire Danes.

  En av mina favoritnedsunkningar är Tom Cruise i Born on the 4th of July.

 • Jazzhands, 10:37 am July 28, 2009:

  Då undrar man ju varför det tog slut? Räckte det inte med att hon var lik Claire Danes? Det skulle räcka för mig.

  Här är ett klipp till dig, käre Steelwheels: http://www.youtube.com/watch?v=GdniTQFQ650

 • Jazzhands, 10:37 am July 28, 2009:

  Då undrar man ju varför det tog slut? Räckte det inte med att hon var lik Claire Danes? Det skulle räcka för mig.

  Här är ett klipp till dig, käre Steelwheels: http://www.youtube.com/watch?v=GdniTQFQ650

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen