Jazzhands

Nachopeppen är hög!

hainer

Ja! Äntligen!

Nu finns det inte bara en utan två mexikanska hak i stan. På gångavstånd dessutom. Det ena, La neta, är lite mer rustikt och autentiskt med strimlat kött, inte köttfärs. Glöm det här med Santa Maria-krydda eller hackad isbergssallad. Tortilla, kött och salsa är allt. Banérgatan är adressen. Tre tacoskal av fem.

Macho! heter det mer svennifierade tacohaket som ligger mitt emot Åhléns City. Burritomeal som smakar industrigott, med läsk och nachos till. Yes! Stora, välfyllda burritos (Texas är ett tips). Idag åkte i stort sett hela redaktionen dit och mötte upp med delar av SvD nöje (Hanna och Erika). Jag säger tre tacoskal av fem även här. Svennetrivia: de serverar också tacosubs.

Är det verkligen en tillfällighet att dessa två öppnar precis då jag ska ka till Cancun? Nej.

Etiketter None

No comments

Add A New Comment!

© Jazzhands

Bloggportalen